Voluntariat

Proiectul care îl aveţi în față va fi, cu ajutorul lui Dumnezeu, continuu îmbunătăţit cu noi citate şi noi capacități tehnice. Toată munca depusă până acum a fost făcută de voluntari şi aşa vrem s-o continuăm, fiind un proiect de suflet adresat românilor de pretutindeni.

Avem nevoie de voi. Dacă vreţi să vă implicaţi într-un proiect de voluntariat puteţi începe chiar cu citateortodoxe.ro.

Acest site are ca scop întărirea credinţei oamenilor în Dumnezeu şi atragerea către Biserică a celor ce nu au cunoscut bunătatea nesfârşită a Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

A fi voluntar în acest proiect înseamnă a-i ajuta şi pe alţii să-L cunoască pe Dumnezeu şi să-şi îndrepte viaţa. Credem că este o motivaţie mai mult decât importantă. Ba am zice că este capitală pentru împlinirea noastră pe pământ. Încercând să-i ajutăm pe alţii ne vom ajuta pe noi înşine.

Concret, avem nevoie pentru acest site de:

  • Realizare biografii – căutăm câteva persoane care să realizeze scurte biografii pentru anumiți autori, stabiliți de acord comun cu administratorul site-ului.
  • Administrator al paginilor de Google Plus 'Citate Ortodoxe'. Pe aceste pagini administratorul va trebui să adauge zilnic ultimele citate apărute pe site. Deasemenea se va ocupa și de moderarea discuțiilor la fiecare postare.

Biblia Ortodoxa - Citateortodoxe.ro

Citate pe autori